Membru GRATUIT        NOVAINTERMED

Sterilizatoarele cu aer uscat KD 200/ 400

:::: Nuve


Sterilizatoarele cu aer uscat / cuptoarele din seria FN ofera conditii perfecte de sterilizare, uscare si incalzire. Cu o mare capacitate de incarcare, cuptoarele din seria KD sunt ideale pentru operatiile de uscare si incalzire.

Temperatura uniforma si stabila este obtinuta printr-o izolare corespunzatoare si prin utilizarea unui sistem de control cu microprocesor.

Procesul de incalzire, la modelele standard din seria FN, se bazeaza pe o convectie naturala a aerului si sunt echipate cu o camera de sterilizare acoperita cu aluminiu in mediu electro-acid.
Ventilatoarele puternice garanteaza o incalzire rapida si eficienta pentru modelele „P” din seriile FN si KD care au un interior din otel-inox,.
Sistemul de control cu microprocesor PID, include doua afisaje digitale pentru temperatura si timp.
Ca o necesitate, in cazul sterilizatoarelor cu aer uscat, utilizatorul este avertizat daca temperatura depaseste limitele corecte de sterilizare, prin intermediul limitelor presetate din fabrica (aceasta functie se activeaza, in special, in cazul intreruperii alimentarii electrice).
De asemenea, sistemul cu microprocesor de control detine mai multe dispozitive de siguranta printre care si un termostat independent care se activeaza la aparitia unei erori de functionare a echipamentului.
Usa, prin presarea ferma dar delicata asupra garniturilor camerei de sterilizare, reduce pierderile de temperatura si optimizeaza consumul electric.
Toate modelele sunt echipate cu sistem de exhaustare a aburilor.

PRET: 1.00 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]