Membru GRATUIT        NOVAINTERMED

Sterilizator cu aburi pe verticala OT 4060, 4060V

:::: Nuve


OT 4060 si OT 4060V sunt destinate sterilizarii materialelor cu abur presurizat si au un domeniu foarte larg de aplicare: sali de operatii, laboratoarele spitalelor, departamente ale universitatilor precum cel veterinar, de biologie, de agricultura, stomatologie, microbiologie, laboratoarele de control al calitatii din industria alimentara. OT 4060 poate fi folosit pentru sterilizarea metalului, sticlei, materialelor din cauciuc iar OT 4060V este ideal pentru sterilizarea materialelor textile si a materialelor impachetate.
STRUCTURA
OT 4060 / OT 4060V este echipat cu un invelis dublu din otel inoxidabil. Materialele sunt preincalzite pentru a elimina condensarea iar timpul pentru a ajunge la temperatura de sterilizare este scurtat datorita generatorului instalat in invelis. Datorita acestui invelis dublu se obtine o foarte buna omogenitate a temperaturii.
SISTEMUL DE CONTROL
Sistemul de control este bazat pe un microprocesor programabil. Usor de folosit, sistemul de control permite programarea temperaturii de sterilizare, a timpului si a numarului post-vacuum.
Programul este pornit prin simpla apasare a unei singure taste iar acesta se lanseaza automat in executie fara a fi nevoie de interventia utilizatorului


PRET: 1.00 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]