Membru GRATUIT        NOVAINTERMED

Recoltoare de probe pentru biologie moleculara

::::


Recoltoare de probe pentru biologie moleculara

Novaintermed va ofera o gama variata de sisteme de recoltare a probelor biologice.
Tuburile cu mediul CyMol, pe baza de alcool, pastreaza morfologia celulara
si conserva acizii nucleici si antigenele din specimenele clinice
ginecologice, uretrale, etc. Mediul conserva acizii nucleici pentru detectia
de HPV si a patogenilor cu cale de transmitere sexuala, prin reactii de amplificare a acizilor nucleici
Prin mentinerea integritatii morfologiei celulare, mediul este adecvat investigatiilor citologice.
Mediul neutralizeaza cresterea bacteriilor nozocomiale ce se pot dezvolta in timpul colectarii probelor.
Acest mediu inactiveaza infectivitatea specimenelor clinice, in special pentru gripa, fara sa compromita integritatea celulelor, antigenelor si a acizilor nucleici.
Mediul este livrat in tuburi de diferite dimensiuni: 12x80mm, 16x100mm si 25x90mm in volume diferite: 2ml, 3ml and 10ml.
Tuburile cu mediul CyMol sunt completate de recoltoare de inalta performanta pentru colectarea probelor uretrale, vaginale si endocervicale care au capacitate crescuta de prelevare/eliberare a celulelor pe/de pe periutele cervicale.
Sistemele cu mediu de transport universal sunt folosite pentru colectarea si transportul probelor ce contin virusuri, chlamidia, micoplasma si ureoplasma de la locul prelevarii probei pana la laboratorulmde analiza. Aceste sisteme include un mediu de transport universal, stabil la temperatura camerei, care sustine viabilitatea si infectivitatea acestor microorganisme prin continutul sau de proteine de stabilizare, antibiotice care reduc cresterea de bacterii si fungi contaminanti si tamponul de pH neutru.
Oferim si alte sisteme de transport (de pilda pentru exudate nazofaringiene, uretrale si cele folosite in pediatrie) ce constau in periute de forme si dimensiuni adaptate fiecarui scop, livrate in tuburi goale.
De mentionat sunt si recoltoarele liniei de produse 4N6 care se folosesc la prelevarea probelor de ADN uman de la locul crimei.


PRET: 1.00 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]