Membru GRATUIT        NOVAINTERMED

Consumabilele din plastic pentru fertilizarea in vitro (IVF)

:::: BD


Consumabilele din plastic pentru fertilizarea in vitro (IVF)sunt garantate si testate in prealabil in conformitate cu Directiva 93/42/EC cu privire la Echipamentele medicale.
Produsele BD Falcon™ din gama In Vitro Fertilization sunt primele consumabile din plastic cu certificate de sterilitate,nonpirogenice si non-embriotoxice. Respectand standardele recomandate de catre Colegiul Medicilor Patologi din S.U.A si Societatea Americana pentru Medicina Reproductiva laboratoarelor destinate fertilizarilor in vitro, aceste produse testate reduc atat timpul de lucru cat si cheltuielile aferente.
Pentru a imbunatati manipularea ovocitelor si a embrionilor, BDBiosciences, in colaborare cu medicii embriologi, a introdus pe piata o placa inovatoare cu 4 godeuri. Capacul special scade riscul de contaminare si diminueaza gradul de evaporare datorita faptului ca ofera acces la 2 godeuri odata, celelalte 2 ramanand acoperite.
Placile sunt ambalate individual pentru a se mentine sterile. Vasele si placile cu 4 godeuri BD Falcon™ IVF sunt fabricate din polistiren primar cristalizat testat pentru clasa USP VI de citotoxicitate. Suprafetele sunt plane si transparente,ofera o manuire si o observare optima a ovocitelor si a embrionilor.Capacele au fost concepute pentru o manuire aseptica si cu ventilatie pentru mentinerea umiditatii.


PRET: 1.00 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]