Membru GRATUIT        NOVAINTERMED

Incubatoare cu CO2, Seria C 150 Binder

:::: VWR


Incubatoare cu CO2, Seria C 150
Binder

Intervalul de temperatura: +7 pana la 50 C, volum: 150 l
Incubatorul C 150 cu CO2 respecta standardele cele mai inalte pentru cultivarea de celule. Tehnic de necompromis, este ideal pentru aplicatiile de rutina ce folosesc culturi de celule. C 150 este usor accesibil, unitatile pot fi folosite singular sau suprapuse. Incubatoarele cu CO2 controlate cu microprocesor poseda tehnologie cu camera de preincalzire APT.line™ controlata electronic, un sistem de aerare cu ventilator, un cap de amestecare a gazului si un sistem cu infrarosu de masurare a absorbtiei CO2, precum si un sistem de diagnosticare automat cu alarma optica si acustica, conform standardelor.
• Cultivare fara risc de contaminare, datorita sterilizarii conform standardului de sterilizare cu aer cald la 180 C
• Posibila contaminare a suprafetei camerei interioare mai scazuta cu 27%
• Valori stabile ale pH-ului datorita sistemului de masurare cu infrarosu FPI fara erori
• Lipsit de condens in totalitate, chiar si la umiditate mare
Design: usa blocabila-cu optiunea de a avea balamalele pe stanga sau pe dreapta. Camera interioara etansa cu sistem de suport integrat.
Rafturi: Livrat cu 3 rafturi perforate din otel inoxidabil.
Curatarea si dezinfectarea: sterilizarea cu aer cald la 180 ˚C conforma cu DIN 12880, unitatile au un interior usor de curatat fara ventilator sau filtru HEPA.
Siguranta: Sistem de diagnosticare automat cu alarma optica si acustica, precum si un releu de contact cu voltaj nul pentru monitorizarea centrala, blocare a tastaturii cu ajutorul unei parole de 3 caractere, dispozitiv de siguranta a temperaturii clasa 3.1.
Control: microprocesor de control al sistemului cu manta de aer pentru controlul temperaturii si a CO2 cu diferite afisaje de alarme si status, control al condensului de apa inclus.
Date tehnice: fluctuatii de temperatura ±0.1˚C
Conexiuni: 230 V, 50/60 Hz, 1.2 kW.
Posibilitate de calibrare si validare. Livrat cu certificat de testare Binder.PRET: 1.00 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]