Membru GRATUIT        NOVAINTERMED

Dispozitive de curatare cu ultrasunete

:::: VWR


Dispozitive de curatare cu ultrasunete

Curatarea cu ultrasunete penetreaza chiar si deschiderile microscopice pentru a asigura curatarea completa a obiectelor tratate. Acest lucru o face una dintre cele mai eficiente, economice si puternice metode de curatare disponibile. Are aplicatii in laboratoare, tehnologie dentara si medicala, microelectronica, inginerie de precizie, cosmetica, optica si in industria de automobile.
Baile au un generator ultrasonic de mare putere, care asigura ca iesirea ultrasonica ramane constanta, indiferent de temperatura baii, nivelul de umplere si materialul de curatat. Aceasta proprietate garanteaza rezultate de incredere si reproductibile. Maturarea frecventei, o modulare frecventiala a iesirii ultrasonice, previne generarea de unde stationare si asigura distributia extrem de omogena a energiei in baia de curatare.
Toate modelele au un cronometru. Versiunea analogica este echipata cu un cronometru mecanic de pana la max. 15 min. Versiunea digitala are un cronometru digital cu valori intre 1-99 min. O serie analogica si digitala cu incalzire ajustabila incorporata, de pana la 80 C completeaza gama (Exceptie: Modelul USC100TH: Incalzire 65 C, neajustabila). La modelele digitale, temperatura baii este afisata cu o precizie de ±2 C. Ele au de asemenea o functie ultrasonica ajustabila cu valori cuprinse intre 10 si 100% din iesirea efectiva. In acest mod, energia poate fi ajustata precis obiectelor de curatat.
• Carcasa si baile de curatare sunt realizate din otel inoxidabil
• Incalzitor cu protectie integrata pentru a preveni unitatea sa functioneze fara lichid
• Convertor ultrasonic PTZ de inalta performanta cu tehnologie ceramica
• Modelele digitale au functie de degazare pentru o mai buna omogenizare a mediului
• Baile cu capacitate de 9.2 litri sau mai mult sunt prevazute cu robinet de alimentare.
Toate modelele respecta standardele Europene de siguranta EMC si electrica.


PRET: 1.00 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]