Membru GRATUIT        NOVAINTERMED

LN 090 / 120 – Hote laminare (clasa I de protectie)

:::: NUVE


Hotele cu flux laminar vertical sunt concepute pentru aplicatiile cu materiale nepericuloase in medii lipsite de particule si ofera o protectie completa a produsului. Cabinetele LAF sunt ideale in manipularea probelor nepatogenice, culturi celulare si de tesut. Sunt folosite mai ales in controalele microbiologice ; in prepararea produselor in industria farmaceutica, in controlul de calitate din industria alimentara, in industria microelectronica si optica si in multe alte domenii in care protectia produsului este esentiala.
Carcasa cabinetului este confectionat din epoxy – polyester iar masa de lucru dintr-o singura piesa de otel inoxidabil pentru decontaminarea si curatarea usoara a acesteia. Geamul din sticla calita este rezistenta la lumina cu ultraviolete.
Preflitrul G4 detine o eficienta > 0.5 μm pentru particule iar filtru HEPA detine o eficienta > 0.3 μm pentru particule, amandoua fiind usor de inlocuit.
Cabinetele LAF sunt complet controlate de un microprocesor iar panoul de comanda include:
- buton oprit/pornit
- dispozitiv de masurare a timpului ramas
- buton pentru micsorarea fluxului de aer
- buton de control pentru timer-ul de lumina UV (15 min)
- led pentru alarma
- afisaj digital pentru viteza fluxului de aer
- leduri pentru viteza fluxului de aer
Viteza fluxului de aer este controlata in mod continuu de sistemul de control cu microprocesor iar viteza acestuia este mentinuta la 0.45m/s prin intermediul sistemului automat de compensare a vitezei impotriva imbacsirii filtrului HEPA. In caz de orice defectiune, utilizatorul este avertizat de o alarma acustica si vizuala in ceea ce priveste viteza scazuta sau ridicata a fluxului de aer.
Aerul filtrat de HEPA este partial recirculat in partea gaurita si in peretii exteriori, prelungind astfel viata filtrelor HEPA si G4. Prin intermediul aerului recirculat, aerul eliberat in directia operatorului este de asemenea redus ca intensitate.
In completarea acestor avantaje, seria LN a cabinetelor LAF ofera conditii ergonomice excelente cu intensitate ridicata a luminii si nivel redus de zgomot, iar fiecare produs este livrat cu un certificat de control al calitatii.PRET: RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]