Membru GRATUIT        NOVAINTERMED

DJZ – 805 Analizorul Electrolit aplica tehnica avansata ISE

:::: DJZ – 805 Analizorul Electrolit aplica tehnica avansata ISE (Ion- Electrod Selectiv)


Analizorul Electrolit DJZ-805 aplica tehnologia avansata ISE (Ion- Electrod Selectiv ) pentru a masura direct si prompt concentratiile de K+, Na+, Cl- si Ca++ ioni, ca si valorile pH in sange, sange seric si solutii de urina (diluate). Cu avantajul operarii usoare si de incredere, masurarii corecte, dispozitivul, DJZ-805 este un Analizor clinic, ideal, convenient si practic.
1.1 Caracteristici
1.1.1 Instrumentul efectueaza in mod automat calibrarea de doua puncte si masuratori. Rezultatele sunt afisate direct pe ecranul LCD, si imprimate cu ajutorul imprimantei atasate.
1.1.2 Instrumentul aplica tehnologia ISE (Ion-Electrod Selectiv ), ceea ce confera instrumentului avantajul unei intretineri minime, asamblare si dezasamblare usoara, ca de altfel si masuratori stabile si de incredere .
1.1.3 Instrumentul aplica tehnica de semnalizare a separarii gazului/lichidului rezultand o mai buna curatare.
1.1.4 Sesizarea problemelor in mod automat : Instrumentul efectueaza automat verificarea solutiei, dupa ce este pornit, si diagnosticheaza orice defectiune in timpul procesului de calibrare cu doua puncte. Instrumentul este, deasemnea, echipat cu programe de service pentru a examina statutul de operare al instrumentului unul cate unul, si sa arate conditia electrozilor. 1.1.5 Stocarea automata a rezultatelor masuratorilor: Instrumentul poate salva automat, pana la 400 de rezultate masurate si poate printa rezultatele in conformitate cu numarul de identificare al pacientului. Cand spatiul pentru stocarea datelor este plin, noile rezultate ale masuratorilor se vor scrie peste datele vechi incepand de la 001.
1.1.6 Instrumentul este echipat cu port serial RS232, prin care instrumentul transfera datele salvate catre sistemul computerizat la care este conectat.

PRET: 0.01 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]