Membru GRATUIT        NOVAINTERMED

Actim Partus test pentru depistarea sarcinii premature

:::: Actim Partus -Medix Biochemica


Testele Actim sunt dezvoltate special pentru utilizarea la punctele de îngrijire medicală în caz de urgență, cand testele rapide si diagnosticul precis pot face diferenta.
Actim™ PARTUS – depisteaza nasterea prematura. Nasterea prematura este o complicatie serioasa a sarcinii, care poate avea efecte dezastruoase. In aproximativ 50% dintre nasterile premature, mamele au experienta contractiilor premature. Jumatate dintre femeile insarcinate se plang de contractiile premature si numai 20% dintre ele nasc prematur. De aceea, este necesar un test sigur, care sa identifice un risc crescut si diferentiat pentru ambele situatii ( in care sunt in pericol de a naste prematur sau nu). Studiile au aratat ca 94% dintre femeile care au o concentratie a phGFBP – 1 mai mica de 10ug/l nu au nascut prematur sau in urmatoarele 2 saptamani de la testare. Niciuna dintre femeile testate nu a nascut inaintea saptamanii 35 de sarcina.
Actim Partus ajuta la determinarea riscului de nastere prematura. Este cel mai rapid si simplu test ce poate fi folosit pentru a estima maturitatea colului uterin in timpul sarcinii. Un rezultat negativ al testului elimina riscul unei nasteri iminente sau premature. Actim Partus nu necesita nici un echipament aditional iar rezultatul concret este disponibil imediat. Pacientele cu un rezultat pozitiv pot fi usor motivate sa ramana internate in spital unde pot fi tratate in mod corespunzator. Un rezultat negativ, insa, este o dovada in plus ca spitalizarea nu este necesara.
Actim™ PARTUS este un test rapid si nu necesita echipament aditional. Rezultatele concrete sunt imediat disponibile.


PRET: 0.001 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]