Membru GRATUIT        NOVAINTERMED

Directigen EZ Flu A+B

:::: BD - Pentru identificarea directa si diferentiata a antigenelor virale de Influenza A si BTestul Directigen EZ Flu A+B este o imunoanaliza cromatografica rapida pentru identificarea directa si calitativa a antigenelor virale de influenza A si B din spalaturi/aspirate nazo-faringiene, tampoane nazo-faringiene si tampoane faringiene de la pacienti simptomatici. Testul Directigen EZ Flu A+B este o analiza diferentiata, astfel īncāt antigenele virale de influenza A pot fi deosebite de antigenele virale de influenza B dintr-o singura proba prelucrata utilizānd un
singur dispozitiv. Testul trebuie utilizat ca ajutor īn diagnosticul infectiilor virale cu influenza A si B. Toate rezultatele negative trebuie confirmate prin culturi celulare deoarece rezultatele negative nu exclud infectia cu virus influenta si nu trebuie utilizate ca baza unica a tratamentului sau a altor decizii de management.

Testul Directigen EZ Flu A+B test este o imunoanaliza cromatografica pentru identificarea antigenelor de influenza A sau B din probele recoltate din tractul respirator al pacientilor simtomatici, cu obtinerea rezultatelor īn 15 min.
Testul Directigen EZ Flu A+B, datorita vitezei si fluiditatii activitatii sale simplificate, poate fi utilizat ca test „STAT” pentru identificarea antigenelor de influenza A si B, furnizānd informatii relevante pentru sustinerea diagnosticului de influenta. Utilizarea testului Directigen EZ Flu A+B pentru a diferentia infectia gripala A de infectia gripala B poate oferi posibilitatea unei selectivitati mai mari a interventiei antivirale.

PRINCIPIILE PROCEDURII

Testul Directigen EZ Flu A+B este o analiza cromatografica pentru identificarea calitativa a antigenelor virale de influenza A si B īn esantioanele prelucrate din probele respiratorii. Cānd probele sunt prelucrate si adaugate īn dispozitivul pentru test, antigenele virale de influenza A sau B se leaga de anticorpii anti-influenza conjugati la particule de vizualizare īn benzile de testare corespunzatoare A si B. Complexul antigen-conjugat migreaza dintr-o parte īn alta a benzii de testare spre zona de reactie si este capturat de linia de anticorpi de pe membranã. Un rezultat pozitiv pentru influenza A este vizualizat ca o linie purpuriu-roscata īn pozitia de test „T” si īn pozitia de control „C” pe fereastra de citire a Directigen EZ Flu A.. Un rezultat pozitiv pentru influenta B este vizualizat ca o linie purpuriu-roscata īn pozitia de test „T” ºs īn pozitia de control „C” pe fereastra de citire a Directigen EZ Flu A.


PRET: 0.01 EURO
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]