Membru GRATUIT        NOVAINTERMED

Centrifuga

:::: NF 400


Centrifuga a fost proiectata pentru cerintele de centrifugare zilnica de rutina. Performanta si capacitatea NF 400R sunt ideale pentru separarea probelor de sange, sedimentarea particulelor din urina, si altor aplicatii de rutina din laboratoare mici sau medii.
Modelul NF 400 este un model ventilat care asigura minima crestere a temperaturii probelor prin intermediul fluxului de aer prin fantele capacului.
Modelul frigorifer NF 400R detine un domeniu larg de control al temperaturii -9C si + 40C pentru probele instabile la caldura si totodata asigura o temperatura constanta probelor. Sistemul puternic de racire poate mentine o temperatura de + 4C chiar si la viteza maxima pentru probele active biologic.
Fluidul refrigerant si izolantul sunt libere CFC.
Parametrii centrifugarii , viteza si timp si temperatura pentru modelul NF 400R sunt controlati de sistemul de control cu microprocesor programabil.
Viteza si timpul si temperatura pentru NF 400R pot fi observate cu usurinta datorita afisarii digitale.
Detectarea unei instabilitati electronice opreste motorul in cazul unei incarcari dezechilibrate.
Camera este confectionata din otel inoxidabil pentru o curatare usoara si pentru a-i conferi rezistanta la coroziune.
Prin intermediul sistemului de blocare a capacului, acesta nu poate fi deschis in timp ce se invarte rotorul si programul nu poate incepe daca acest capac este deschis.
Puternic, silentios si fara perii, motorul cu inductie nu necesita nici o mentenanta pe p

PRET: 1300 EURO
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]