Membru GRATUIT        EUROPEAN-NEWS GRUP
European-News Grup ofera aparatura medicala si consumabile cum ar fi aparate pentru masurarea colesterolului, trigliceridelor, glicemiei acid lactic, analizoare corporale, glucometre, electrocardiografe portabile, tensiometre automate sau clasice, stetoscoape, electrostimulatoare transcutanate pentru stimularea sistemului nervos sau pentru masaj, termometre, purificatoare si umidificatoare ale mediului ambiental, pedometre, cantare de bucatarie pentru masurarea precisa a alimentelor din dieta, etc.

European-News Grup este o societate specializata in comercializarea online si offline de aparatura medicala si mobilier medical, consumabile pentru utilizarea in ambulatoriul de specialitate, unitati sanitare precum si la domiciliul pacientilor.

Oferim peste 2000 de produse medicale cu inalte standarde de calitate la un raport pret/ calitate net in favoarea cumparatorilor si utilizatorilor.

European-News Grup este distribuitor al marcilor: Beurer, Medisana, Moretti, Lanaform, Sanitas, Littmann, Riester, Seca, Panasonic, Tiens, Multicare etc

Datorita numeroaselor cereri European-News Grup distribuie si vinde in toata tara scaune, fotolii de masaj, panouri radiante, panouri solare, etc. Avem incheiate peste 35 de contracte de colaborare cu diferite firme din Romania.

European-News Grup este importator unic in Romania al produselor Multicare fabricate de Biochemical Systems International-Italia

Scopul European-News Grup este sa oferim produse de calitate la preturi rezonabile oricui are acces la internet, de a " subventiona" pretul pentru sanatate si sa livram produsele catre clienti in conditii de siguranta, rapid, discret si convenabil.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: mese masaj, glucometre, electrocardiografe portabile, tensiometre automate sau clasice, stetoscoape, electrostimulatoare transcutanate pentru stimularea sistemului nervos sau pentru masaj, termometre, purificatoare si umidificatoare ale mediului ambiental, pedometre, // Conectlland, Spyker // CUI: R 19114960

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]