Membru GRATUIT        NETVEILLANCE
Odata cu expansiunea comertului electronic si in general a prelucrarii numerice a datelor, companiile trebuie sa acorde o atentie deosebita securitatii sistemelor lor informatice. Dependenta afacerilor moderne de sistemele informatice face ca organizatiile sa fie tot mai vulnerabile la amenintari privind securitatea datelor si comunicatiilor.

netveillance este o companie care ofera solutii profesionale de securitate IT, adaptabile oricarui tip de afacere.

Urmand tendintele din IT si pastrandu-ne daruirea pentru ceea ce facem, suntem puternic motivati profesional in munca noastra de securizare si optimizare de retele de calculatoare.

Pentru ca afacerea dumneavoastra sa functioneze impecabil, netveillance va propune o serie intreaga de servicii menite sa creasca securitatea traficului de date din firma dumneavoastra, minimizānd astfel riscul unei caderi sau penetrari a sistemului informatic.

Suntem un partener competent si de incredere pentru fiecare companie cu care lucram. netveillance nu are clienti, are parteneri de afaceri, iar serviciile oferite de compania noastra sunt de o inalta calitate. Partenerii netveillance sunt companii si organizatii care inteleg necesitatea de a avea un sistem informatic securizat, protejat atat la atacuri externe, cat si din interior.


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Consultanta si implementare solutii IT/Securitate/Cloud IAAS/SAAS // // CUI: RO16430020

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]