Membru GRATUIT        ELKOPLAST ROMANIA SRL

Complex locativ

::::


In prezent, constructiile modulare reprezinta un sector relativ independent al industriei de constructii datorita tehnologiilor si posibilitatilor specifice.

Constructiile modulare le putem regasi in scoli, spatii de cazare, magazine, statii de pompare, cladiri administrative, de depozitare si sanitare sau in combinatiile lor - „edificii“ alcatuite dintr- un modul independent sau complexe alcatuite din zeci de module, in variante cu unul sau mai multe etaje.

Unele avantaje ale constructiilor containerelor modulare sunt: viteza de constructie, posibilitatea de realizare a unor complexe mai mari, izolatie termica de calitate superioara, inofensivitatea igienica a materialelor, solutiile de dispozitie individuale, echiparea interiorului si selectarea nuantelor culorilor.

Conform datelor dumneavoastra noi elaboram proiectul complet, inclusiv calculele de statica, partea termica, planuri de instalatii, raporturile revizorilor.

Confectionam modelele, le transportam, montam si ne ocupam de service (in timpul si dupa expirarea perioadei de garantie).

Montajele sunt executate de o echipa de muncitori califi cati, care pot rezolva in mod operativ si problemele aparute in timpul constructiei.
Technologie
Modul constructiv de baza al complexelor – obiectelor montate sunt containerele locative cu dimensiunile standardizate.

Realizam nu doar construirea obiectelor noi, ci si a anexelor constructiilor, obiectivelor existente.PRET: 1 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]