Membru GOLD         ELKOPLAST ROMANIA SRL

Statii de transfer

::::


Statiile de transfer servesc la reducerea costurilor colectarii deseurilor prin reducerea volumelor acestora prin compactare. Ele sunt alcatuite din gura de alimentare, unitatea de compactare, containere atasabile si sistemul pentru manevrarea lor. Dupa compactare, deseurile sunt transportate spre instalatia de incinerare a deseurilor, pentru reciclare sau la locul de ingropare a gunoaielor si deseurilor.
Securitatea
Statia de transfer este proiectata si construita astfel incāt sa corespunda cu toate normativele si sa asigure cel mai inalt grad de securitate a personalului de operare. Printre alte elementele de securitate sunt si bariere, bariere luminoase, alarma optica/acustica si altele. Statia este comandata de pe panou din cabina de comanda. Un alt panou este amplasat lānga unitatea de compactare, pentru operare si intretinere.
Specificatii
Unitatea de compactare are o constructie deosebit de robusta. Fundul compartimentului de compactare este confectionat din otel rezistent la uzura. Instalatia este echipata cu o serie intreaga de dispozitive auxiliare, de exemplu conexiunea hidraulica a containerului, instalatia hidraulica de incuiere, bariera luminoasa si altele.
Capacitatea
Statia de transfer realizeaza aproximativ 340 m3/ora, ceea ce corespunde cu aproximativ 50 t/ora in functie de consistenta si sortimentul deseurilor. Incarcarea containerului atasabil dureaza aproximativ 10 minute. In aceasta perioada trec prin statia aproximativ 85 m3 de deseuri.

PRET: 1 RON
Date contact:
Telefon:
ORAS: Giroc
ADRESA: Str. Mercur, Nr. 17
FAX: +40256-466-474
WEB: www.elkoplast.ro


[ TRIMITE MESAJ ]