Membru GRATUIT        ELKOPLAST ROMANIA SRL

Containere IBC

::::


CONTAINERELE IBC cu certificarea NU sunt destinate pentru depozitarea materialelor lichide, inclusiv materialelor periculoase si materialelor inflamabile. In comparatie cu butoaiele clasice, butoaiele de 200 litri ofera utilizarea maxima a spatiului construit, manevrarea si stivuirea facila. Reprezinta pentru D-v. modul de a face economii de loc, timp si bani. Capacitatile standardizate sunt de 640 litri si 1000 litri. Pubelele sunt alcatuite in interior din material plastic, dintr-o rama exterioara de protectie si o paleta. In partea de sus se afl a orificiul de incarcare, iar jos este situat robinetul de evacuare. Toate CONTAINERELE IBC uzate sunt ridicate gratuit de la client, pe baza unei cereri simple prin fax si reciclate in conditiile de siguranta, deci clientul scapa de problema lichidarii materialelor de ambalaj conform legii.
Utilizarea tipica:
• In industria alimentelor pentru depozitarea si transportul de apa, siropuri, sucuri, produse distilate, uleiuri vegetale, vinuri, bauturi concentrate, grasimi si altele,
• In industria chimica pentru uleiuri, lubrifi anti, motorina, benzina, acizi, baze, vopsele, lacuri, solventi, rasini, mijloace de dezinfectie si sanitare, substante cosmetice, solutii chimice si altele.


PRET: 1 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]