Membru GRATUIT        IZOLARI TERMICE SRL
Desfasurandu- si activitatea in domeniul constructiilor societatea a cunoscut o permanenta dezvoltare si diversificare a gamei de produse si servicii oferite pentru a asigura un nivel corespunzator al raportului pret/ calitate pentru sustinerea unui caracter concurential accentuat al serviciilor proprii.

Cu ajutorul acestei tehnologii se pot executa urmatoarele tipuri de izolatii:

- izolatii cu spuma poliuretanica rigida ale obiectivelor civile, industriale si navale;
- reabilitari termice ale constructiilor vechi;
- hidroizolatii si insonorizari cu spuma poliuretanica rigida;
- decoruri de film;
- reabilitari termo- hidro ale teraselor de blocuri;
- izolatii cu spuma poliuretanica la acoperisurile din placi de azbociment, la rezervoarele din tabla, fibra de sticla, etc.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Executam izolatii termice, hidroizolatii, fonoizolatii, lucrari de ignifugare cu spuma poliuretanica ce ofera o protectie completa, fara nici o pierdere termica a intregii cladiri si ofera protectie impotriva aerului cald sau rece, precum si impotriva umiditatii, previne formarea condensului de la vaporii de apa din interiorul zidurilor, isi mentine proprietatile de izolare pentru intreaga durata de viata a constructiei, fiind singurului sistem de protectie hidro-termo-fono-ingnifuga. // TECNOPOL SISTEMAS, BASF, PURINOVA // CUI: RO 30396200

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]