Membru GRATUIT        LEXIGO TRANSLATIONS
Lexigo, biroul de traduceri specializate și interpretariat realizează servicii lingvistice de top, vizând punctualitatea, seriozitatea și o relaționare foarte bună cu clienții.

De la traduceri specializate din domenii cum sunt cel juridic, medical, financiar și până la lucrări creative de DTP pentru publicații, Lexigo devine un bun partener în dezvoltarea afacerii, în comunicare și în menținerea seriozității imaginii companiilor și persoanelor fizice cu care interacționează.

În cadrul Lexigo lucrează o echipă dedicată de traducători cu experiență și colaboratori pentru proiecte speciale. Pe lângă cunoștințele și competențele profesionale ale echipei, lucrările realizate aici beneficiază de folosirea instrumentelor avansate de tehnologie lingvistică, de asigurare a calității și de o platformă solidă de management al proiectelor și comenzilor.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Lexigo Translations ofera servicii de traducere (engleza-romana, franceza-romana, italiana-romana, spaniola-romana, germana-romana, catalana-romana, ceha-romana, slovaca-romana, bulgara-romana, portugheza-romana, turca-romana, araba-romana, japoneza-romana, suedeza-romana, hindi-romana, daneza-romana, polona-romana, olandeza-romana, chineza-romana), traduceri legalizate, traduceri juridice, traduceri medicale, traduceri in domeniul marketing & vanzari, traduceri tehnice, traduceri financiare, traduceri literare, traduceri in domeniul asigurari, traduceri in domeniul constructii, interpretariat consecutiv si simultan, revizie, colationare, dactilografiere, corectare si editare documente, subtitrare, transcriere. // // CUI: RO 22527703

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]