Membru GRATUIT        CHEMSOL GROUP S.R.L.
Chemsol Group ofera tehnologii avansate pentru cosmetica si intretinere auto, prin gama de produse Pro-X.
Scopul nostru este de a crea si dezvolta produse usor de folosit, ce imbunatatesc aspectul automobilelor, mentin valoarea investitiei, elimina problemele asociate cu vizibilitatea redusa in conditii nefavorabile si maresc siguranta soferilor la volan in timpul condusului.
Plecand de la aceasta premiza, am ales sa dezvoltam o gama completa de produse ecologice pentru ingrijirea automobilelor, din respect profund pentru mediul inconjurator si pentru clientii nostri.

Astazi produsele ProX se regasesc in peste 1500 de locatii atat pe teritoriul romaniei cat si in afara. Consumatori finali din retail cat si profesionistii in domeniu (spalatorii auto, saloane detailing, service-uri auto, concesionari auto, firme de transport), folosesc cu incredere produsele noastre in fiecare zi.
Cu o distributie la nivel national, asiguram deasemenea si o gama completa de echipamente, accesorii si consumabile pentru spalatorii auto si saloane de ditailing.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Produse: lichid spalare parbrize, detergenti auto, tratament de parbriz hidrofob solutie anti ploaie, solutii anti aburire, spuma activa, sampon auto manual, ceara de protectie caroserie, detergent activ concentrat, solutie de bord, polishuri, solutii de curatat tapiterie, piele, motorl, jenti, bitum, insecte, etc, Deasemenea producem si detergenti industriali pentru curatat betoniere si utilaje de asfaltat.

// Pro-X // CUI: RO 18619957

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]