Membru GRATUIT        DORAMI BRAND SRL
Societatea DORAMI BRAND SRL cu sediul in Bucuresti, a fost infiintata in 2008, cu capital integral privat.

In ultimii ani, DORAMI BRAND SRL a reușit să treacă testul economiei de piață, si a rezultat o firmă, puternică și stabilă, care câștigă din ce în ce mai mult teren pe piața națională cat si in strainatate.

Inginerii si specialistrii nostri au o experienta vasta, acumulata prin executia de lucrari.
Oferim competența si echipamentele pentru toate tipurile de constructii, indiferent de dimensiune și complexitate, timp și buget, facand ca proiectul și visele dvs sa devina realitate.

Pentru fiecare din proiectele si lucrarile nostre vom folosi materiale de înaltă calitate și vom acorda garanție atat pentru material cat si pentru serviciile prestate.

In prezent activitatea societatii noastre se desfasoara dupa sistemul de management al calitatii, elaborat si autorizat conform standardelor internationale ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: DORAMI BRAND va ofera solutii complete in constructii civile (rezidentiale, birouri), constructii industriale, hale metalice, structuri metalice, sali de sport, constructii agrozootehnice, spatii comerciale, spalatorii auto, amenajari intrerioare, lucrari rigips si finisaje, termoizolatii cu polistiren expandat.

DORAMI BRAND produce si comercializeaza panouri termoizolante, " tip sandwich" , pentru perete si acoperis, accesorii inchidere panouri sandwich, profile flashing (coama, subcoama, coltar, sort fronton, ancadramente usi si ferestre, picurator).

DORAMI BRAND produce prin ambutisare profile zincate Z, U, C, sigma, omega, sisteme pluviale industriale, tabla cutata, tigla metalica si accesorii.
Asiguram montaj la cerere pentru panouri si tigla metalica.
Montaj tabla zincata pe acoperis - cladiri de patrimoniu, istorice. // Sistem pluvial Dorry. // CUI: RO 23784250

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]