Membru GRATUIT        M-UNIT PLAST SRL
M-Unit Plast SRL

Dorim să supunem atenției D-voastră prezentarea firmei M-UNIT Plast SRL care produce pentru prima oara in Romania, la un nivel calitativ inalt si capacitate foarte mare de productie, banda PP de diferite dimensiuni, pentru piata locala si europeana.
Linia de productie este capabila sa realizeze zeci de tone, banda PP lunar, cu latime cuprinsa intre 5 si 16mm si grosime cuprinsa intre 0.55 si 1 mm, embosata de culoare neagra.
Echipamentele de inalta tehnologie impreuna cu profesionalismul echipei noastre, vor conduce M-Unit Plast SRL la atingerea telului propus – sa ofere solutia pentru o lume mai curata si sa devina unul dintre cei mai importanti producatori de banda PP din Europa."
În speranța unei colaborări, vă rugam să ne contactați telefonic sau prin e-mail, iar noi vă vom trimite cea mai bună soluție pentru problemele de ambalare.


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: FOLIE DE AMBALAT – FOLIE STRETCH, TERMOCONTRACTIBILA, SCOTCH, Banda PP

Banda PP
Cu un spectru larg de aplicabilitate banda PP leaga sau sigileaza produsele, asigurand astfel transportul in conditii propice. M-Unit Plast va propune banda de polipropilena produsa special pentru nevoile si conditiile dumneavoastra. Astfel, in functie de aplicabilitatea benzii, va putem oferi o banda de calitate, economica si eficienta ale carei detalii tehnice sunt special concepute pentru dumneavoastra. Banda de polipropilena rezista la aplicatiile solicitante datorita elasticitatii marite, rezistenta la rupere, coeficient de elongatie marit. Indiferent de dimensiunile produselor, acestea sunt legate (balotate) manual sau automat, in functie de sistemul ales, fie prin folosirea capselor metalice, fie prin termosudura. Banda de polipropilena protejeaza produsul conferindu-i o siguranta sporita in timpul transportului.
// PROPRII // CUI: RO 25081884

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]