Membru GRATUIT        EUROTEHNICS

Prese de indoit tabla manuale BOSCHERT GIZELIZ

:::: presa, prese, indoit, tabla, metal


Descriere presa:
Presa de indoit este executata in constructie sudata robusta si rigida pentru preluarea fortelor care apar in timpul indoirii.Miscarea traversei mobile se face pe ghidaje din materiale compozite cu o foarte mica frecare.

Cilindrii hidraulici executati din otel de inalta calitate, honuiti, pistoanele sunt rectificate si cromate dur pentru o durabilitate ridicatapozitia pistoanelor este controlata de doua valve proportionale situate fiecare pe un bloc in parte superioara a cilindriilor. Pozitia fiecarui piston este citita si controlata de doi traductori liniari situati pe console in afara batiului pentru evitarea influentei deformatiilor din batiu.

Tamponul spate este echipat cu doua puncte de STOP (pt tabla) si este programat pe doua axe: X1 si X2.Masina este executata conform normelor CE.

Repetabilitate
Axa hidraulica Y1 si Y2: 0,01 mmTampon spate X1 si X2: 0,02 mmCursa
Axa hidraulica Y1 si Y2: 250 mmTampon spate X1 si X2: 700 mm stop 1, 1200 mm stop 2Viteza pe axe
Axa hidraulica Y1 si Y2: max 180 mm/secTampon spate X1 si X2: 300 mm/secMod de operare
Masina poate lucra in trei moduri de operare:

manual: traversa mobila se misca cand pedala este actionatasemi automatic: la apasarea pedalei masina efectueaza o linie din program indoirea fiind afisat pe ecranautomatic: la apasarea pe pedala, masina efectueaza toate operatiile introduse, linie cu linie.

Echipamentul electric si electronic:
Componentele electrice si electronice: SIEMENS, TELEMECANIQUE, HEIDENHAIN CYBELEK

Sistemul hidraulic:
Echipamentele hidraulice sunt: REXROTH/BOSCH

Tampon spate:
Tamponul spate este actionat electromecanic si este dotat cu suruburi cu bile.Controlul CNC a axei X, limitatorul de tabla. Controlul se face cu traductori rotativi si sevomotoare DC.Pot fi controlate pana la 7 axe in functie de comanda CNC aleasa.

G 100
Presa SPB se livreaza in echipare standard cu un sistem G 100 de prindere a poansonului superior care creeaza mai multe facilitati.corectia unghiului de indoire (pe mijloc) se poate ajusta cu un sistem de pene. Utilizand acest sistem de extensie de 100 mm se pot creea cutii adanci (gen tablouri electrice) fara a folosi scule speciale scumpe.Protejaza traversa mobilla de eventuale loviri (preluand deformatii, loviri sau socuri).

Sistemul de masurare:
Traductorii liniari sunt montati pe exteriorul batiului, nu este influentata de eventuala deformatie a batiului.
Sistemul de control CNC: CYBELEC

Calibrarea automata a celor trei axe la pornirea masiniiReglarea automata a capacitatii de indoire si a cursei traversei pentru obtinerea unghiului de indoire doritViteza de coborare, ridicare, indoire a traversei mobile programabileMasina lucreaza in modul: manual (reglaje), semiautomatDotare standard:

Tampon spate motorizat actionat cu suruburi cu bile 750 mm3 axe comandate CNC – Y1, Y2, X (cei doi cilindri + tampon spate)CNC – CYBELEK DNC 602 axe comandate manual Z si R (Z1 si Z2, R1 si R2)Masa masinii dotata cu Canal T pentru pozitionare console tablaDoua console tablaInstalatia hidraulica dotata cu aparate: REXROTH BOSCHInstalatia electrica dotata cu aparat: TELEMECANIQUE, SIEMENSGarniturile de etansare si O ring: GermaniaControlul miscarilor asigurat de PLC.Pedala de comandaSelector pentru masurare in inch sau metricProtectie fata cu bariera luminoasa, protectie spate cu gard sau fotoceluleMecanism de compensare a bombajului inclus in sistemul de prindere poansoane model Promecam G 100Manual de operare si mentenantaMasina este executata conform norme CEScule: matrite si poansoane conform solicitarii client

Accesorii optionale:
Sistem electronic CNC Cybelek 4, 5, 6 axe DNC 880S ModevaDispozitiv de bombare masa Willa, cu actionare manuala sau motorizataSuport tabla comnadat CNC, urmareste tabla in timpul indoiriiSistem protectie fata cu laser FiesslerPrindere poansoane pneumatic, hidraulic.

PRET: RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]