Membru GRATUIT        GBUSINESS DISTRIBUTION SOFTWARE SRL
Gbusiness Distribution Software - furnizor de servicii informatice pentru gestiunea afacerilor. Suntem specializati in gestiunea restaurantelor, magazinelor, distributiei de marfuri si productiei. Prin solutiile si serviciile noastre ajutam firmele mici si mijlocii sa-si eficientizeze activitatea si sa-si reduca costurile.
Experienta echipei de peste 14 ani in domeniul informaticii de gestiune, dar si cei peste 1000 de clienti ce au incredere in competenta noastra sunt recomandarile noastre.


OFERTA PRODUSE SERVICII :: Produse:
Solutia noastra include: analizarea situatiei existente, sprijinirea clientului in stabilirea obiectivelor, proiectarea fluxurilor si a modului de lucru, aplicatia gBusiness si configurarea acesteia, instruirea utilizatorilor, inlocuirea documentatiei privind procedurile de lucru si utilizare a aplicatiei, consultanta si intretinerea sistemului. In cateva cuvinte, implementarea unui sistem adecvat si eficient de management.
Solutia noastra aduce urmatoarele beneficii:
- cresterea operativitatii;
- reducerea volumului de munca;
- obtinerea informatiilor in timp real;
- elimina costurile neproductive;
- gestionarea eficienta a resurselor;
- asigura controlul activitatii.

Aplicatii gBusines: ENTERPRISE – sistem ERP, MANAGEMENTUL COMENZILOR - sistem de gestionare a comenzilor, CALCULATIA COSTURILOR – sistem informatic pentru calculatia costurilor, EUROCONT – program de contabilitate, POS RESTAURANT - sistem informatic pentru gestiunea restaurantelor, barurilor, pizzeriilor, POS MAGAZIN – sistem informatic pentru gestiunea magazinelor, POS CATERING – sistem informatic pentru gestiunea activitatii de catering.
// // CUI: 1900

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]