Membru GRATUIT        INFORMATICA FEROVIARA S.A.
Informatica Feroviara este de peste 45 de ani principalul furnizor de solutii informatice si software de aplicatie la comanda pentru sistemul feroviar si unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de tehnologia informatiei din tara, cu acoperire nationala pentru administrarea retelelor, statiilor de lucru si a utilizatorilor de servicii de retea asociate.
Folosind infrastructura IT proprie, compania noastra ofera clientilor solutii de informatizare complete, cu servicii de aplicatie si toate elementele asociate continuitatii de business si eficientei operationale pentru sisteme critice.
Principalele sisteme informatice / aplicatii proiectate dezvoltate si implementate acopera domenii precum vanzarea biletelor si rezervarea locurilor, optimizarea proceselor esentiale de business feroviar, interoperabilitate si conectare operationala a sistemelor informatice intre transportatori si gestionari de infrastructura.


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: 1. xSell – sistem electronic de vanzare bilete si rezervari
xSell& reg; este o solutie complexa si modulara de emitere bilete, rezervare locuri, gestiune si management vânzari. Sistemul xSell& reg; realizeaza automatizarea procesului de vânzare a biletelor si rezervare a locurilor, prin posturi fixe (ghisee), posturi mobile, automate de bilete, acces online. Solutia poate fi adaptata si customizata usor pentru orice tip de client.

2. IRIS – sistem integrat pentru transportul feroviar
IRIS reprezinta o solutie integrata de informatizare pentru sistemul de transport feroviar, asigurând functionalitati dedicate pe tipuri de activitati feroviare specifice managerilor de infrastructura feroviara si operatorilor de transport de calatori si marfa.

3. APOLLO – aplicatie pentru management comercial în transportul de marfa
Aplicatia permite urmarirea activitatii comerciale de vanzari, decontari si raportari statistice din sectorul de transport feroviar de marfa, completarea si gestiunea electronica a documentelor de transport, în conformitate cu reglementarile interne si internationale si cu specificatiile tehnice de interoperabilitate pentru sisteme telematice de marfa (Reglementari EU TAF TSI).

4. CICLOP – aplicatie pentru management activitati operationale de tractiune feroviara
Aplicatie prin care se asigura transpunerea în format digital a informatiilor înregistrate în foile de parcurs ale locomotivelor si ale personalului care le deserveste, calculul prestatiilor si a indicatorilor activitatii tehnice a locomotivelor.

5. OSCAR – aplicatie management resurse umane
Permite utilizatorilor accesul centralizat si controlat pe roluri la datele tuturor angajatilor indiferent de locul de desfasurare a activitatii, standardizarea modului de lucru pentru toate structurile de Resurse Umane si unificarea documentelor, export REVISAL si pontaj.

6. e-Contracte - aplicatie de urmarire a contractelor comerciale
Permite o evidenta si o gestionare unitara, pe nivele ierarhice, a contractelor, cu toate informatiile specifice si arhive, precum si un modul de facturare.

7. Web Achizitii – aplicatie pentru management de achizitii
Aplicatia permite generarea, actualizarea si monitorizarea planului anual de achizitii publice pentru produsele achizitionate centralizat / descentralizat de catre unitatile din structura organizatorica.

8. Servicii de aplicatie
Toate produsele software pot fi furnizate clientilor in regim de Software as a Service (SaaS), cu sau fara servicii conexe de Infrastructure as a Service (IaaS).
// // CUI: RO 14966210

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]