Membru GRATUIT        PRESTCON SRL

Masini CNC de taiat table cu plasma CARBONINI Italia

:::: COMPATTA 2.5x1.25ml


Reprezentanta firmei CARBONINI din Italia vinde masini CNC de taiat table cu plasma la preturi adaptate tarilor din Europa de Est.
Masinile sunt fabricate dupa un concept constructiv nou, unic pe piata imbinind avantajele unitatilor de taiere cu plasma mobile cu cele date de avantajele CNC. Pot fi utilizate in diverse aplicatii tehnice care necesita taieri de precizie cu un minim de risipa de material, mai ales in cazul otelurilor speciale in productia de unicate su serii mici.
Modelul COMPATA 2.5 x1.25 are dimensiunile mesei de taiere de 2.5ml pe 1.25ml si un generator de plasma capabil sa taie table pina in 8mm grosime.
Masina este echipata cu un cap de taiat cu jet plasma care se poate deplasa pe 3 directii axa X, axa Y si axa vericala Z comandat de modulul de programare CNC.
La cerere masina poate fi livrata cu un soft de transfer desene si programe de pe calculator PC pe hardware-ul CAM al masinii prin cablu transfer date sau prin USB.
Pt imbunatatirea calitatii taieturii pe table subtiri sau de aluminiu se poate dota masina cu acceirii suplimentare cum ar fi un uscator de aer si un dispozitiv special pe capul de plasma care previne ondularea tablelor subtiri sub 1mm grosime.
Firma noastra poate asigura service-ul, punerea in functiune si reparatii curente.


PRET: 29000 EURO
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]