Membru GRATUIT        ENDRESS GROUP ROMANIA SRL
1927 este anul in care ZENNESIS proiecteaza si produce primul grup electrogen ( generator de curent ) cu motor termic. Astfel, cu o experienta de 80de ani, Zenessis este unul dintre cei mai importanti furnizori de grupuri electrogene (generatoare de curent ) din lume.

Odata cu trecerea timpului, din necesitatea de a furniza solutii energetice curate, ZENESSIS a dezvoltat o serie de proiecte si produse in urmatoarele domenii:
- Cogenerare
- Energie eoliana
- Biogaz
- Microhidrocentrale
- Panouri solare
- Surse neintreruptibile de putere. (sursa ups/ surse UPS)

In prezent, pentru toate proiectele si produsele sale, ZENESSIS poate oferi:
- Proiectare si design
- Cercetare si dezvoltare
- Productie si instalare
- Service si piese de schimb
- Monitorizare si eficientizare de la distanta
- Proiecte de finantare.

Endress Group Romania a fost infintata in anul 2002, avand ca scop furnizarea de solutii energetice pe piata Est-Europeana. Endress Group Romania proiecteaza, executa si instaleaza " Solutii Energetice" , avand capacitati de proiectare si productie in Germania, Werner von Siemens Str. 3, D-72661 Grafenberg, cat si in Resita si Bocsa, Judetul Caras-Severin, Romania.
Toate produsele Endress Group Romania sunt distribuite pe piata printr-o retea ampla, bine dezvoltata de parteneri de distributie.

Pentru Endress Group Romania a sti sa furnizeze solutii energetice alternative, viabile, inseamna a reusi:
* sa evalueze nevoile de consum ale utilizatorului, ale activitatiilor de productie, tinand cont de procesele utilizate, dimensiunea acestora, cat si de planurile de dezvoltare ulterioara
* sa identifice resursele naturale sau alternative de furnizare a energiei, inclusiv resurse generate de activitatea propie a utilizatorului
* sa identifice si sa optimizeze posibilul schimb de energie cu reteaua de distributie
* sa optimizeze resursele tehnice si umane ale utilizatorului, precum si materiile prime, pentru a putea obtine costuri de productie si de intretinere cat mai scazute.
* sa ofere ultimele tehnologii in domeniu, in concordanta cu tendintele pietei internationale
Endress Group Romania a reusit sa implementeze toate criteriile enumerate, in politica sa de dezvoltare si de aceea ofera clientilor sai solutii profesioniste in producerea si managementul energiei

Endress Group produce generatoare de curent electric, generatoare electrice si surse neintreruptibile tip UPS sub brandul propriu ZENESSIS! Totodata dezvoltam si implementam pe piata solutii alternative de producere a curentului electric: panouri solare fotovoltaice, turbine eloliene, microhidrocentrale.
Daca aveti probleme cu furnizarea curentului electric , inseamna ca aveti nevoie de generatoare de curent electric si important este ca aceste generatoare electrice pe care doriti sa le achizitionati sa corespunda exact nevoilor dumneavoastra.
Gama de puteri a generatoare electrice produse de compania noastra este intre 1KVA – 2500 KVA, precum si surse neintreruptibile tip UPS intre 1 si 1000kVA redundante.

Va asteptam la sediul nostru din Autostrada Bucuresti – Pitesti Km. 16 ( Sos. Bucuresti, nr.108, Ciorogirla, Ilfov ) pentru a alege generatorul potrivit.


In oferta noastra veti putea gasi generatoare de curent electric monofazate si trifazate, profesionale, cu functionare pe benzina, diesel, biodiesel, gaz cu pornire automata sau electric, incarcasate , insonorizate.
Generatoare curent electricZenessis sunt vandute in toate regiunile lumii, fiind certificate CE .Totodata compania noastra detine certificari ISO9001, ISO14001, ISO 18001, ISO 27001.

Inainte de achizitionarea unor generatoare electrice, este importanta stabilirea exacta a nevoilor de consum cat si locatia unde se doreste amplasarea acestora . Dimensionarea unuigenerator de curent electric este realizata de tehnicenii companiei noastre , avand in vedere toti parametrii esentiali din cadrul proiectului dumeavoastra.
Aceste generatoare curent electric produc energie electrica monofazata sau trifazata.

Generatoare electrice trifazate – sunt construite sa produca o tensiune de 230/400 Volti (pentru Romania) iar Generatoare electrice monofazate - produc o tensiune de 230 de Volti.

Generatoare de curent electric cu functionare diesel (pe motorina) sunt recomandate datorita duratei de viata foarte lunga cat si a costurilor mici de functionare. Generatoare electrice diesel sunt silentioase datorita turatiei reduse de 1500rpm iar intretinerea lor este simpla si usor de realizat. De asemenea randamentul produs de generatoare curent electric diesel este de obicei cu 30% mai mare decat in cazul generatoare curent electric pe benzina.
Dimensionarea puterii acestor generatoare electrice reprezinta un element important in alegerea generatorului de curent optim. Recomandam ca un generator de curent utilizat pentru functionare continua, sa nu functioneze niciodata cu o incarcare mai mica de 40% din puterea maxima ce poate fi furnizata . Incarcarea optima fiind intre 50% si 70%.
Generatoare de curent electric inchise in carcase insonorizante sunt proiectate pentru a fi instalate in mediul exterior. Aceste tipuri de generatoare de curent electric nu necesita a fi fixate pe o platforma de beton intrucat sunt dotate cu suporti reglabili care asigura si o protectie vis a vis de vibratiile ce pot aparea in functionare.OFERTA PRODUSE/SERVICII :: - generatoare de curent;
- UPS -uri
- buldoexcavatoare;
- concasoare;
- masini de sapat santuri ;
- aspiratoare de frunze ;
- tocatoare de crengi;
- taietoare de cioturi
// ZENESSIS ; LASKI ; SHATAL // CUI: 14762538

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]