Membru GRATUIT        TOOL IT DISTRIBUTION
Despre Companie:

Obiectul de activitate al companiei TOOL & IT DISTRIBUTION il constituie atat importul si cat si distributia de echipamente industriale diverse, oferindu-va o gama cat mai larga de produse menite sa satisfaca in proportie de 100% cerintele tot mai diversificate din domeniul industrial. Firma noastra dispune de o echipa tehnico-comerciala competenta, prompta si cu o vasta experienta in domeniu, oricand la dispozitia Dumneavoastra, pregatita in orice moment sa raspunda cu profesionalism si in cel mai scurt timp tuturor solicitarilor.

Despre produse si livrarea acestora:

Livrarea echipamentelor se face din stoc sau într-un timp cât mai scurt posibil in funcție de complexitatea acestora. Firma noastra asigura la cerere transport oriunde in tara, produsele noastre fiind asamblate si ambalate astfel incat montajul la beneficiar sa se faca cat mai simplu si rapid, dar si corespunzator pentru a nu fi deteriorate la transport.
Toate produsele sunt insotite de factura fiscala, certificate de calitate si garantie, (minim 12 luni de la punerea in functiune ), certificate de conformitate, instructiuni tehnice de montaj si exploatare, ele fiind certificate ISO 9001 : 2000 si conforme cu standardele EU si internationale in vigoare.


Clientii nostri:

Ne adresam atat celor care doresc pompe si instalatii de pompare, mixere, suflante, motoare, etc de complexitate medie sau mare, cat si celor care doresc echipamente pentru uz casnic sau de complexitate mica, toate fiind adaptate conditiilor si necesitatilor din teren. Clientii nostri sunt persoane fizice si juridice, proiectanti, antreprenori, investitori romani sau straini precum si o serie de firme revanzatoare.




OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Gama de produse:

Multumindu-va pentru interesul acordat companiei noastre, avem placerea de a va prezenta in continuare o parte din produsele comercializate de noi:




grupuri de pompare
pompe cu chimice
pompe de butoi
pompe de circulatie
pompe submersibile
pompe centrifugale
pompe dozatoare
pompe transfer ( ulei, motorina )
pompe cu surub
pompe de vid
suflante si ventilatoare
motoare si reductoare
vibratoare
mixere
hidrofoare
echipamente pentru statii de epurare
vane simple, vane actionate, robineti, regulatoare ( orice fel de armature )


// Ce firme reprezentam:

Furnizorii nostri externi sunt firme de renume international, atent selectionate, ale caror produse au fost testate si imbunatatite de-a lungul timpului, beneficiind totodata de un coeficient calitate-pret foarte atractiv, precum: Debem Italia, Thermador Franta, Lowara Italia, Dab Italia, Pedrollo Italia, Kral Austria, Unitech Bulgaria, Oli Australia, Italvibras Italia, CSwaterpumps Italia, Emmecom Italia, M.G.M Italia, ZDS Germania, etc.

// CUI: RO 22262584

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]