Membru GRATUIT        L.A. COMPANI 2003 SRL
Infiintata in anul 2003, societatea noastra a avut ca scop productia si comercializarea de produse de panificatie pe piata din Craiova. In decembrie 2008 firma si-a schimbat profilul transformandu-se in firma de distributie, cu un numar de peste 30 de angajati, majoritatea avand peste 10 ani de experienta in domeniu. Aria de distributie acopera in mare parte judetele Dolj, Olt, Mehedinti si Gorj.
Parcul auto cuprinde numai autovehicule noi , dotate cu sistem de mentinere a temperaturii optime de pastrare a produselor livrate.
Datorita seriozitatii personalului si managementului pregatit, am inregistrat o cifra de afaceri de peste 2.000.000 EUR in ultimii 3 ani de activitate clasandu-ne in primele locuri din topul firmelor cu acelasi domeniu de activitate in Craiova.


OFERTA PRODUSE SERVICII :: sc L.A. Compani 2003 srl comercializeaza:
- mezeluri la pret de producator
- produse lactate fara conservanti la pret de producator
- produse congelate (pulpe pui, piept pui, spate de pui, aripi, macrou, hering, pangasius) import Olanda, Germania, Bulgaria, Brazilia si din piata interna.
Principalele puncte de distributie se afla in Craiova si in Drobeta Turnu Severin; pentru oferte de colaborare nu ezitati sa ne contactati.. // Comercializam toate gamele de produse de la urmatorii producatori: LeFruMarin, Interagro, Diana, Camara olteanului, Astro, Naturale. // CUI: RO15972678

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]