Membru GRATUIT        MIBO IMPEX
Mibo Impex, companie romaneasca cu capital integral privat este infiintata ca urmare a noilor cerinte de mediu, in conformitate cu normele Uniunii Europene.

Servicile noastre vizeaza in primul rand mantenanta sistemelor de canalizare, curatirea, desfundarea lor, precum si inspectia lor cu ajutorul celei mai noi tehnologii de inspectie prin introducerea unei camere video. Executam si servicii de vidanjari, desfundari si curatiri fose septice sau statii de epurare, reparatie si montaj instalatii de canalizare, sanitare sau incalzire, localizare utilitati (cabluri de curent), spalare fatade, piscine si subsoluri cu jet de apa etc.

Va stam la dispozitie la orice ora pentru toate situatiile indiferent de tipul constructiei deservite, de dimensiunile tubulaturilor sau locatiile acestora, cu utilaje autorizate, performante si personal calificat.

Inca de la inceputul activitatii, firma noastra s-a bazat pe o echipa tanara, dinamica si flexibila, orientata catre acoperirea completa a nevoilor clientilor.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Vidanjare fose septice, beciuri, camine, subsoluri, separatoare de grasimi, decantoare, denisipare, transbordare lichide
Desfundarea tevilor de canalizare si scurgere,
Decolmatarea tevilor,
Spalarea tubulaturilor,
Curatirea mecanizata de tartru a conductelor si tevilor de cazan,
Curatirea finala a tevilor cazanelor si a schimbatoarelor de caldura,
Spalarea piscinelor si a bazinelor. // // CUI: RO22532076

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]