Membru GRATUIT        IRIS CLASS GRUP

FIOLE CU LAPTISOR DE MATCA PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN GELEE ROYAL DR. TEMT

:::: Dr. Temt


DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

Linia GELEE ROYAL cu laptisor de matca a Laboratoarelor DR. TEMT este recomandata pentru toate tipurile de ten, in special pentru pielea deshidratata si obosita, este ideala pentru tenul matur si cel uscat. Aceasta gama contine vitaminele A, C, D, E si toate grupele de vitamine B, cantitatea de aminoacizi, minerale si acizi nucleici pentru a hrani si a imbunatati functiile naturale ale pielii.

FIOLELE CU LAPTISOR DE MATCA PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN GELEE ROYAL DR. TEMT au o concentratie foarte ridicata de ingrediente naturale active, nu modifica structura acizilor pielii, dau rezultate vizibile la foarte scurt timp dupa aplicare.

Ingredientele active din FIOLELE CU LAPTISOR DE MATCA PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN GELEE ROYAL DR. TEMT contribuie la regenerarea celulelor si netezesc pielea. Pielea devine mai elastica, mai tanara si mai neteda.

INGREDIENTE PRINCIPALE.

EXTRACT DE LAPTISOR DE MATCA este un ingredient foarte bogat in vitamine naturale, contine 22 de aminoacizi si multe minerale; are proprietati nutritive remarcabile, contribuie la regenerarea celulara, impiedica imbatranirea prematura si activeaza metabolismul celular; are proprietati antiinflamatorii, cicatrizante si efecte antibiotice; corecteaza dezechilibrele create ca urmare a consumului de nicotina.

Laptisorul de matca are un efect hidratant, nutritiv si activator pentru pielea obosita, degradata; este un produs natural cu numeroase principii nutritive, avand calitatea sa cuprinda intr-un volum mic multe concentrate biologice, bogat in substante proteice, lipide, glucide si vitamine, aceste substante influentand circulatia sangelui in piele, mentin apa in tesuturi, regenereaza celulele pielii, dau elasticitate si atenueaza ridurile, curata si calmeaza pielea.

Extractul de laptisor de matca contribuie la regenerarea celulara, impiedica imbatranirea prematura si activeaza metabolismul celular.

MOD DE UTILIZARE.

FIOLELE CU LAPTISOR DE MATCA PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN GELEE ROYAL DR. TEMT daca se utilizeaza in saloanele de infrumusetare se recomanda a se aplica in cadrul tratamentului cosmetic impreuna cu masca si crema GELEE ROYAL.

Pentru ingrijirea la domiciliu, acestea pot fi aplicate pe fata, gat si decolteu, masandu-se usor pana intra in piele.

FIOLE CU LAPTISOR DE MATCA PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN GELEE ROYAL DR. TEMT - MOD DE AMBALARE 5 X 5 ML - 75 RON; 50 X 5 ML - 522 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT.

PRET: 75 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]