Membru GRATUIT        IRIS CLASS GRUP

LOTIUNE CALMANTA CU GLICOCIDE PENTRU TRATAMENTELE POST GLICOCIDE PENTRU EXFOLIEREA TENULUI DR. TEMT

:::: Dr. Temt


DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

GAMA AHA PENTRU EXFOLIEREA SI INTINERIREA TENULUI GLICOCIDE DR TEMT a LABORATOARELOR DR. TEMT este special creata pentru rezolvarea unor probleme dermatologice avand ca rezultat o intinerire si o innoire a pielii.

COMBINATIA UNICA DE ACID GLICOLIC, ACID LACTIC, ACID ACETIC, ACID CITRIC, ACID ACETILSALICILIC SI ULEIUL DE MIGDALE STIMULEAZA CELULELE PIELII, GRABESTE EXFOLIEREA SI INTINERIREA ACESTEIA, REDA TENULUI PROSPETIMEA SI PURITATEA, REDUCE LINIILE FINE, STIMULEAZA PRODUCEREA DE COLAGEN, CALMEAZA SI HIDRATEAZA PIELEA.

LOTIUNEA CALMANTA CU GLICOCIDE PENTRU TRATAMENTELE POST GLICOCIDE PENTRU EXFOLIEREA SI INTINERIREA TENULUI DR. TEMT este o lotiune special creata pentru tratamentele post glicocide, pentru a calma si linisti pielea.

LOTIUNE CALMANTA CU GLICOCIDE PENTRU TRATAMENTELE POST GLICOCIDE PENTRU EXFOLIEREA SI INTINERIREA TENULUI DR. TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE.

ULEI DE MIGDALE DULCI este un ulei foarte hranitor, usor absorbit de piele, recomandat pentru toate tipurile de ten, combate inflamatiile, iritatiile si pruritul, contribuie la hidratarea si mentinerea supletii pielii.

Foarte bogat in acizi grasi esentiali este recunoscut pentru redarea stralucirii naturale si aspectului tineresc al tenului. De asemenea este recunoscut pentru proprietatile sale emoliente, prevenirea imbatranirii tenului, reducerea ridurilor si combaterea cearcanelor.

ULEI DE PARAFINA este folosit ca lubrifiant, este de asemenea, un izolator de umiditate util pentru afectiuni ale pielii locale caracterizate prin deshidratarea tesuturilor; hidrateaza si regleaza continutul de apa in piele.

PANTHENOL este calmant, hranitor si hidratant.

ALANTOINA este calmanta, hranitoare si revitalizanta.

LOTIUNEA CALMANTA CU GLICOCIDE PENTRU TRATAMENTELE POST GLICOCIDE PENTRU EXFOLIEREA SI INTINERIREA TENULUI DR. TEMT - MOD DE AMBALARE 250 ML - 169 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT.

PRET: 169 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]