Membru GRATUIT        IRIS CLASS GRUP

TRUSA PROFESIONALA DE VOPSIT GENE SI SPRANCENE COMBINAL DR. TEMT

:::: Dr. Temt


DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

VOPSEAUA DE GENE SI SPRANCENE COMBINAL DR. TEMT este una din cele mai vandute game, de peste 40 de ani, in saloanele de infrumusetare si centrele SPA din Europa si de peste ocean. Este o vopsea cu o acoperire foarte buna, inclusiv a parului incaruntit, este o vopsea rezistenta la apa, patrunde rapid in firul de par si rezista mult timp ( 6 - 8 saptamani ). Se poate aplica pe gene, sprancene, barba, mustata, este recomandata pentru toate tipurile de par avand calitatea de stimula cresterea si fortifica genele si sprancenele.

TRUSA PROFESIONALA DE VOPSIT GENE SI SPRANCENE COMBINAL DR. TEMT contine toate produsele necesare vopsirii genelor si sprancenelor in conditii profesionale, de calitate respectiv:

VOPSEA PROFESIONALA DE GENE SI SPRANCENE COMBINAL DR. TEMT - 6 tuburi de vopsea in 6 nuante (negru, negru albastrui, maro inchis, maro deschis, grafit si albastru) - 15 ml.

DEMACHIANT (SOLUTIE DE CURATAT) GENELE SI SPRANCENENLE COMBINAL 125 ML recomandat pentru curatarea genelor, sprancenelor si a pielii inainte de vopsire. Dupa utilizarea solutiei de curatat, vopseaua va patrunde mult mai bine in par, obtinand, astfel, o nuanta mult mai intensa si de lunga durata (6 - 8 saptamani). Solutia poate fi folosita si pentru curatarea zilnica a genelor si a sprancenelor.

SOLUTIE DE CURATAT PETELE DE VOPSEA DE PE PIELE 125 ML Combinal Colour Cleanser indeparteaza delicat orice urma de vopsea care ar putea ramane in urma procesului de vopsire a genelor si a sprancenelor.

CREMA DE PROTECTIE A PIELII IN TIMPUL VOPSIRII SPRANCENELOR 100 ML recomandata pentru a proteja pielea in timpul procesului de vopsire a genelor si a sprancenelor. Crema de protectie poate fi folosita de asemenea pentru a proteja mainile in timpul vopsirii genelor si sprancenelor.

SET 96 DISCURI DE PROTECTIE A OCHILOR - PAD COMBINAL au rolul de a proteja zona sensibila din jurul ochilor pe parcursul procesului de vopsire a genelor.

OXIDANT COMBINAL 5% - 20 ML Recomandam utlilizarea oxidantului COMBINAL 5 % pentru obtinerea consistentei ideale prin amestecarea cu vopseaua, dar si pentru a evita iritarea pielii din jurul ochilor care este mai sensibila. Nu recomandam utilizarea oxidantului produs pentru vopselele de par intrucat poate duce la degradarea si caderea genelor si sprancenenlor.

BOL DE STICLA special pentru amestecul vopselei de gene si sprancene cu oxidantul.

PENSON pentru vopsirea genelor si sprancenelor.

BORSETA usor de pastrat si transportat KITUL PENTRU VOPSIT GENE SI SPRANCENE COMBINAL.

TRUSA PROFESIONALA DE VOPSIT GENE SI SPRANCENE COMBINAL DR TEMT - PRET 415 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT.

PRET: 415 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]