Membru GRATUIT        TERMOCEL ECOTEC
SC Termocel Ecotec este o companie care ofera
servicii profesionale de termoizolare cu celuloza. Sistemul de izolare cu celuloza Termocel este folosit pentru izolarea cladirilor vechi si noi, pe structura de lemn sau fier si zidarie, a podurilor, sarpantelor, mansarde, pereti despartitori, pardoselilor, etc.OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Promovam de asemenea exclusiv materiale si
tehnologii ecologice pentru domeniul constructiilor din Romania.
Materialele folosite sunt produse in fabrici de renume din Austria si Germania, dupa tehnologii de ultima ora, prin reciclarea ziarelor folosite tratate cu saruri de bor.
Pentru clienti Termocel, departamentul vanzari asigura consiliere si ofertare proiecte personalizate. // Termosistem Termocel - izolatie cu fibre de celuloza.
Termosistem Termop[lac- izolatie cu placi fibrolemnooase.
Sistemul Termocel este o solutie moderna si performanta de izolatie termica si fonica, realizata prin injectarea sub presiune in spatial de izolat a fibrei de celuloza.
Sistemul Termoplac este format din placi din fibre de lemn pentru interior si exterior ce ofera rigiditatea necesara constructiilor din lemn sau pe structura metalica, fabricate dintr-un material termo si fonoizolant cu densitate ridicata. // CUI: RO 26643727

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]