Membru GRATUIT        ALSAFIX SRL
Alsafix este prezenta pe piata sculelor si sistemelor de fixare din Romania ca importator si distribuitor de produse si consumabile, oferind solutii tehnice complete incepand de la consultanta tehnica de specialitate pentru achizitionarea sculelor si accesoriilor potrivite pentru lucrarea dumneavoastra, pana la transportul lor la santier.
Portofoliul nostru de produse include: capsatoare, masini de batut cuie, compresoare, conectori metalici, consumabile, agrafe si cuie de diverse dimensiuni, sisteme de fixare, burghie, discuri diamantate, masini portabile de legat fier beton.
Servicii oferite: asistenta tehnica de specialitate in alegerea sculelor si consumabilelor, demonstratii gratuite pe santier oriunde in tara, livrari in siguranta in 24/48 ore, service in garantie si in post garantie etc.
Partenerii nostri sunt firmele de constructii, firmele de amenajari spatii comerciale, proiectanti, fabrici de mobila, constructorii de tamplarie lemn, aluminiu si PVC, producatorii de ambalaje de hartie si lemn, etc.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Sisteme profesionale de fixare.
Masini de batut cuie.
Capsatoare.
Compresoare.
Masini de insurubat si gaurit Panasonic.
Conectori metalici lemn.
Cuie, agrafe, suruburi lemn.
Dibluri beton.
Ancore chimice.
Masini de legat fier beton. // Alsafix. Panasonic. Powers. Max. Prebena. Haubold. // CUI: RO19134739

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]