Membru GRATUIT        HITECH IMPORT EXPORT
Sisteme ultra moderne de supraveghere video.
Societatea noastră se ocupă cu promovarea produselor electronice cu precădere tehnică IT și sisteme ultra moderne de supraveghere video.
Având în vedere că reprezentați o instituție publică/privata unde ordinea și siguranța trebuie asigurate, vă prezentăm mai jos oferta noastră pentru Sistemele Video de Supraveghere.
Sistemele Video de Supraveghere sunt, prin structura și modul de funcționare (supraveghere video prin internet), o cale excepțională de a vă supraveghea instituția de oriunde v-ați afla.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Diverse tipuri de camere video de supraveghere color de ultima generatie:cu fir, wireless(fara fir), de interior tip dome, mini camera, camera spion de tip nasture 2 cm, de exterior cu 12-112 leduri infrared(pt noapte), cu lentile fixe sau varifocale, camere cu IP Audio, speed dome, camera cu motor si zoom , placi captura cu 4-16 iesiri 25-200 Fps, soft cu detectie miscare si posibilitatea vizualizarii pe internet si sisteme de alarma cu apelare telefonica in caz de efractie.Preturi fara concurenta incepind de la 200 lei/buc!!! Optional instalarea! // // CUI: 17861803

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]