Membru GRATUIT        ATAC SECURITY S.R.L
Societatea comerciala ATAC SECURITY S.R.L a fost infiintata in anul 2010 in municipiul Sibiu, iar unul din obiectivele importante ale societatii este de a se impune pe piata ca o companie de referinta pentru standardele profesionale superioare ale serviciilor sale.
Oferim servicii de inalta calitate si in pas cu evolutia mondiala. Avem echipe profesioniste care, imbinand forta unui fizic impunator cu calitatile educatiei isi doresc sa schimbe imaginea actuala a paznicului .
Suntem receptivi la nevoile fiecarui client si facem totul cu profesionalism. Respectam legea si avem grija ca si aceasta sa fie respectata.
ATAC SECURITY este o deschizatoare de drum in domeniul sau de activitate si asa va ramane si in viitor.
ATAC SECURITY va reprezenta intotdeauna Garantia Sigurantei transpusa corect in realitate .
Societatea ATAC SECURITY considera personalul ca una din cele mai pretioase resurse ale sale, investitiile in domeniul pregatirii profesionale, in perfectionarea aptitudinilor si imbunatatirea performantelor angajatilor sunt obiective de baza ale firmei noastre.
In ce priveste calitatea, societatea ATAC SECURITY pune un accent deosebit pe un sistem de lucru organizat, bine structurat si procedurat in toate domeniile sale de activitate .

CONDUCEREA,
S.C. ATAC SECURITY S.R.L SIBIU


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Departamentul ATAC SECURITY de paza si protectie pune la dispozitie logistica si agenti de paza pentru :
- paza umana ;
- control acces ;
- pază obiective în post fix sau mobil, indiferent dacă aceste posturi sunt localizate ;
- sedii de instituții private sau de stat , asociații de locatari;
- parcuri ;
- instituții de învățământ ;
- centre comerciale, baze sportive ;
- hoteluri și restaurante ;
- depozite pentru materiale de construcții sau magazine și alte puncte de desfacere și vânzare.
Prin S.C. ATAC SECURITY S.R.L, sunt disponibile si accesibile, acum, servicii de paza si protectie aliniate celor mai exigente cerinte.

CONDUCEREA,
S.C. ATAC SECURITY S.R.L SIBIU // ATAC SECURITY SIBIU // CUI: RO27668827

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]