Membru GRATUIT        CABINET DE AVOCAT LEONTE OANA MADALINA
Cabinetul de avocat Leonte Oana Madalina acorda consultanta , asistare si reprezentare juridica in fata instantelor de judecata in domeniul dreptului civil, muncii, familiei, comercial si penal.

Revendicari imobiliare, anulare acte juridice, succesiuni, evacuari, pretentii, uzucapiuni, partaje, divorturi, litigii de munca, litigii penale, recuperare debite prin procedura somatiei de plata, etc.

Redactare si atestare contracte si acte juridice.

Asistare si reprezentare in activitatile desfasurate la Registrul Comertului, respectiv infiintare societati comerciale, dizolvare societati comerciale, cesiune de parti sociale, schimbare sediu, infiintare/radiere puncte de lucru etc.

Consultanta in domeniul dobandirii si instrainarii de imobile, operatiuni de intabulare a drepturilor reale ai alte operatiuni de cadastru, obtinerea certificatului de urbanism si a avizelor, documentatia necesara obtinerii autorizatiei de constructie etc.

Prerogativa noastra principala este profesionalismul, responsabilitatea, calitatea serviciilor, intr-un cuvant stiinta dreptului, totul este pentru client.

Contactati cabinetul nostru de avocatura la telefoanele afisate sau completati formularul de contact.

Raspundem cu promptitudine la solicitarile dv.OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Consultanta juridica, asistenta si reprezentare juridica in procese de divort, partaj, litigii de munca, litigii penale, executari silite, somatii de plata etc.
Infiintari/dizolvari firme, inregistrare mentiuni, infiintare PFA, IF.
Redactare contracte, cereri, actiuni, notificari.
Atestare contracte si acte juridice. // // CUI: 24636383

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]