Membru GRATUIT        TEHNO ART SOLUTION
Pentru siguranta unei afaceri prospere, aveti nevoie de oameni bine instruiti, calificati in domeniul intreprinderii dumneavoastra.
Tehno Art vine in intampinarea clientilor sai cu solutia pentru o activitate mai productiva, o colaborare mai buna in interiorul companiei si o mai buna desfasurare a activitatii la locul de munca.
Tehno Art ofera consultanta in gasirea celor mai bune solutii pentru compania si angajatii dumneavoastra, de
asemenea putem oferi servicii de orientare si consiliere precum si evaluari periodice.
Tinand cont de necesitatile intreprinzatorilor avem posibilitatea de a organiza cursuri de calificare in domeniile autorizate sau chiar de a organiza alte cursuri la solicitare, in orice localitate din tara pentru grupe de minim 20 cursanti.
Centrul nostru de formare profesionala pune la dispozitia cursantilor materiale de studiu redactate de profesori formatori apreciati, cu experienta de peste 10 de ani in domeniile lor de activitate.
Lectorii nostri au pregatit peste 2000 de cursanti in diferite meserii din diverse domenii, fiecare curs bucurandu-se de un real succes ulterior masurabil in timpul activitatii desfasurate la locul de munca.
Cursurile de calificare sunt formate din studii teoretice si practice ce se pot desfasura in locatiile noastre adecvate pentru acest tip de activitate, sau pentru a nu intrerupe activitatea la locul de munca, cursurile se pot desfasura dupa un program stabilit in prealabil, la sediul companiei dumneavoastra.
Pentru o mai buna desfasurare a cursurilor, fiecare cursant va avea parte de o evaluare profesionista a cunostintelor in meseria practicata astfel stabilandu-se bazele de pornire a cursului.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Cursuri de calificare, recalificare, specializare, initiere si perfectionare // Tehno Art // CUI: 25466805

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]