Membru GRATUIT        SATURN SA ALBA IULIA
SATURN S.A. Alba Iulia este o societate privata pe actiuni, actionarul majoritar fiind societatea C.I.M.U. srl Cinisello Balsamo (MI) - Italia.
Societatea a fost fondata in 1972, a inceput sa produca din 1975 si este una dintre cele mai importante turnatorii romanesti pentru piese turnate din fonta.
Saturn SA - Piese turnate din fonta; A fost proiectata si construita de catre societatea germana BUDERUS WETZLAR, principalele utilaje fiind importate tot din Germania. Tehnologia de executie a pieselor turnate are la baza un know how german. BUDERUS WETZLAR a facut si scolarizarea unei parti din personalul tehnic.
Obiectul principal de activitate al societatii este producerea pieselor turnate din fonta, livrate in stare curatata, ebosata, grunduita si tratate termic pentru detensionare.


OFERTA PRODUSE SERVICII :: Tipologia productiei pe care o executam cuprinde:
- piese pentru masini-unelte (batiuri, carcase, coloane, mese fixe si mobile, montanti, plansaibe, traverse fixe si mobile, etc.);
- piese pentru utilaj metalurgic (lingotiere, poduri si palnii de turnare, blindaje pentru cocserie);
- contragreutati pentru masini-unelte, stivuitoare, poduri rulante si macarale;
- alte piese (volanti, coroane, etc).
Caracteristicile pieselor turnate sunt:
- Lungime: 500 - 12.000 [mm];
- Greutate: 150 - 35.000 [Kg].
Peste 90% din productie este destinata exportului in tari din UE.
Societatea utilizeaza sistemul calitatii conform EN ISO 9001:2000 fiind certificata de catre TÜV Süddeutschland Germania.
// // CUI: 510185

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]