Membru GRATUIT        CHEMICALS BUILDING TECHNOLOGY
Societatea noastra ofera sisteme de hidroizolatii pe baza de membrane lichide poliuretanice, pardoseli epoxi si poliuretanice, hidroizolatii pe baza de mortare hidroizolante, hidroizolatii pe baza de spuma poliuretanica rigida. In total se regasesc peste 1200 de variante hidro pentru orice tip de suport (ud sau uscat) cu rezistenta la acizi si gaze. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati site-ul societatii noastre.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Lucrari dei zolatii cu spuma po, liuretanica rigida, lucrari de hidroizolatii si pardoseli pe baza de membrane poliuretanice lichide.
Furnizor de membrane si pardoseli poliuretanice lichide, masticuri poliuretanice, mortare hidroizolante, spuma poliuretanica.

Novobran pentru aplicații exterioare și Novobran pentru aplicații interioare sunt o acoperire formată din sfere ceramice microscopice (microsfere), goale în interior, în suport acrilic pe bază de apă (latex). Microsferele ceramice sunt parțial vide, adică nu conțin aproape deloc aer sau alte gaze (fig. 1), iar diametrul lor variază de la 20 la aproximativ 120 microni (2-12 centimi de milimetru). Concentrația mare de particule, dimensiunea acestora, vidul intern la care sunt supuse și materialul din care se constituie determină excelentele lor caracteristici fizice:

- reflectivitate mare a radiațiilor solare (de la infraroșii la ultraviolete)
- impermeabilitate mare la agenții externi (apă, smog, bacterii, ciuperci, alge)
- transpirabilitate înaltă
- rezistență mare la îmbătrânire (performanțe și caracteristici fizice intacte în timp)
- putere fotocatalitică mare grație conținutului conținutului în dioxid de titan (purificare biologică ambientală).

Prin proprietatea de a reflecta radiațiile infraroșii, acoperirea Novobran devine barieră/punte termică prin reflectarea căldurii, folosind aceeași tehnologie utilizată ca scut ceramic de către NASA în construcția navelor spațiale. Izolația termică rezultată conduce la reducerea drastică a temperaturii la care sunt supuse materialele de acoperire și de structură (ne referim la structurile din beton armat, fier, rosturi de dilatare și la problemele & amp; #8220; punților termice& amp; #8221; . // Alchimica, Ecobeton, Satecma // CUI: RO 27128827

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]