Membru GRATUIT        PRIVATE BUSINESS CONSULTING SRL
Compania Private Business Consulting a fost înființată în anul 1992 și este unul dintre liderii din Timișoara și din vestul României în importul și distribuția de produse de unică folosință și ambalaje din plastic, polistiren, aluminiu, carton și hârtie precum și a sistemelor de ambalare.

Private Business Consulting a fost primul importator de unică folosință din România și a deschis astfel drumul spre soluții practice și avantajoase pentru întreaga industrie HORECA. Credem în produse și servicii de calitate și consecința susținerii acestor valori sunt nenumăratele relații placute și de lungă durată cu mulți dintre clienții noștri.

18 ani de experiență și succes în domeniul articolelor de unică folosință și a sistemelor de ambalare sunt rezultatul pasiunii, perseverenței și a deciziilor administratorilor companiei, continua perfecționare a angajaților precum și creșterea numărului acestora, investiția în infrastructură și certificări, precum și remarcabila prezență și cerere pe piața natională a tuturor produselor noastre.

OFERTA PRODUSE SERVICII :: produse unica folosinta, ambalaje alimentare, caserole, pahare, tacamuri, farfurii, caserole polistiren, caserole plastic, pahare plastic // // CUI: RO1836315

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]