Membru GRATUIT        KLINEKO LINE
KLINEKO LINE a fost infiintata in anul 2009 pentru a promova conceptul de curatenie ECOLOGICA. Pentru aceasta am incheiat parteneriate cu producatori de detergenti si echipamente profesionale de curatenie din Germania.

KLINEKO importa produse profesionale de curatenie de renume, cum ar fi DR SCHNELL, MOBILOCLEAN, LANGGUTH, KLEEN PUTGATIS, SOLUTION si de asemenea echipamente de la NUMATIC si SEBO.

Daca ceea ce cauti sunt masini de curatare a pardoselilor/mochetei, aspiratoare profesionale, tehnologie moderna de dispensere pentru bai, sau tot ceea ce iti doresti sunt produse profesionale concentrate pentru curatenie...atunci esti exact unde trebuie. Ne adresam companiilor/institutiilor si persoanelor fizice care apreciaza calitatea si cauta cele mai bune rezultate fara prea multa bataie de cap.

Daca vrei sa-ti dezvolti propria afacere, nu ezita sa ne contactezi, deoarece cautam distribuitori in toata tara.

CURATENIA ESTE USOARA ... DACA STII CE PRODUSE SI APARATE SA ALEGI!

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Produse profesionale de curatenie si aparatura/echipamente import Germania // Dr. Schnell, MobiloClean, Kleean Purgatis, Sebo, Numatic, Vapor-Star, Langguth, Solution // CUI: RO 26230208

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]