Membru GRATUIT        EUROINVEST DEVELOPMENT
Firma noastră a fost înființată în 2007 și importă produse second hand din Germania, Olanda, Canada si Austria. Furnizam haine si incaltaminte second hand pentru magazine acoperind o mare parte a României.
In viitorul apropiat vom mai deschide un depozit second hand în care se pot cumpăra și articole electrocasnice si accesorii.OFERTA PRODUSE SERVICII :: Haine Second Hand en- gross, imbracaminte(tricouri, treninguri, hanorace, pantaloni sport 3/4, pantaloni femei 3/4, mixt de vara, pantaloni sport din catifea, bluze, fuste, rochii, lenjerie intima, sacouri etc.)), incaltaminte, posete si curele, genti si portofele diverse, jucarii, lenjerii toate calitate, import Germania, Anglia, Austria , Olanda, Canada. Depozit in Bucuresti- Ilfov oferim diferite sortimente, dar si colecta originala la preturi accesibile si calitate foarte buna. Avem si salopete pentru muncitori, echipamente de lucru cu bluza si pantaloni, halate albe si colorate, uniforme pentru fast- food, bucatarii, spitale. Compania noastra a fost fondata pe doua principii de succes si anume : marfuri de calitate ridicata si servicii superioare pentru clientii nostri. Oferim cel mai bun raport pret/ calitate de pe piata. Numai la noi gasiti calitatea cea mai buna la pretul cel mai mic pret!

// Adidas, Nike, Zara, Hugo Boss, Versace, Puma, Esprite, H& M, Jessica, Kenvelo, Champion, Blitz etc. // CUI: RO22528768

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]