Membru GRATUIT        B&B EUROTERM
Firma a intrat pe piata serviciilor de instalatiil termo-sanitare si climatizare, in Sibiu, din 2003.Din 2006 am inceput sa montam pompe de caldura si panouri solare, printre clienti fiind Mall-urile din Sibiu si Alba Iulia. Tot in acesta perioada am inceput o colaborare cu Algeco( containere) pentru care am montat echipamente de conditionare a aerului in locatii din toata tara. In 2007 am inceput productia de calorifere PANEL, activitate la care am renuntat in 2008 din cauza concurentei acerbe in domeniu. Colaborarea cu Algeco a determinat si dotarea cu utilaje si echipamente specifice lucrarilor in deplasare. Din 2008 activam pe piata din Bucuresti extinzand gama de lucrari executate cu retele de canalizare stradala. Am importat pompe de caldura aer/apa cu un COP de peste 4 si, de la sfarsitul anului 2012 am adus si pompe de caldura apa/apa, cu un COP de peste 5, care numai necesita foraje de mare adancime. Firma noastra a investit si in cercetare, in 2013 fiind intr-o faza avansata dezvoltarea unei pompe proprii de caldura si suntem in faza de testare/brevetare a unui panou solar propriu.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Rooftop electric/gaze CARRIER , USA; Cazane pe peleti, HORNET randament real de peste 92%, ardere completa, autocuratare, complet automatizat.
Centrale termice pe gaze IMMERGAS. Pmpe de caldura are/apa si apa/apa fara foraj de adancime. // CARRIER; HORNET; IMMERGAS; Clint; Tehnocon. // CUI: RO15285712

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]