Membru GRATUIT        BISO ROMANIA
BISO Romania este un jucator important in piata de masini si utilaje agricole. Grupul austriac BISO-Schrattenecker GmbH, care a fondat BISO ROMANIA, aniverseaza 75 ani de succes pe piata mondiala si este recunoscuta ca o companie inovatoare in tehnologia utilajelor agricole.

Misiunea noastra, bazata pe integritate in afaceri, este focalizata pe oferirea unor servicii excelente, insotite de sprijin in teren si consultanta permanenta tuturor fermierilor. Echipa noastra se remarca prin cunoasterea perfecta a combinelor, a tractoarelor si a utilajelor agricole din portofoliu. Intelegerea pietei agricole actuale in continua crestere ne permite ofertarea unor solutii eficiente, bazate pe nevoile fermierilor.

Suntem in legatura permanenta cu furnizorii si cu partenerii nostri pentru a acoperi eficient cererile din piata, furnizand solutii optime, care permit clientilor nostri sa lucreze cu o productivitate crescuta. Asteptam cu interes consolidarea unor noi relatii de colaborare si dorim sa va asiguram ca BISO ROMANIA este un partener sigur si dedicat dezvoltarii fermei dumneavoastra.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: extensii rapita , hedere cu extensie inclusa , grape , pluguri, discuri , tractoare // New Holland , Great plains , Miller , BISO // CUI: 16671240

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]