Membru GRATUIT        RUFSTER
Cine suntem

SC OLINT COM SRL este o companie cu o experiență de peste 10 ani în mediul de afaceri, având ca principal domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru construcții și amenajări.

Principalul mijloc de comerț îl reprezintă Supermarketul OLINT lansat în anul 2005 și o rețea de distribuție la nivel regional coordonată prin agenți comerciali.

În ultimii 6 ani am adunat o vastă experiență în comercializarea, distribuția și montajul materialelor de acoperiș în general și țiglei metalice în special deținând în perioada 2008-2009 aproximativ 5% din cota de piață pe sectorul țiglei metalice.

În anul 2010 am hotărât să ne extindem activitatea și să producem propriile materiale pentru acoperiș promovate sub un nou brand.

Astfel în spatele mărcii RUFSTER se găsește aceeași echipă de profesioniști care este hotărâtă să mențină și să crească nivelul de acoperire al pieții și să furnizeze în continuare produse de calitate către revânzători, constructori și beneficiari finali.

Unitatea de productie

RUFSTER dispune de linii de producție moderne, complet automatizate, cu asistare a rulajului pe computer oferind precizie fluxului tehnologic.

Unitatea este nouă, cu o suprafață de aproximativ 2.200 mp, dotată cu două poduri rulante, posibilitate de încărcare / descărcare drive-in și spații de stocare acoperite, interioare și exterioare, cu o suprafață totală de peste 1.500 mp.

Cu o capacitate de producție de peste 1, 5 milioane de metri pătrați pe an, cu două linii de țiglă metalică și o linie dublă de tablă cutată, cu investiție constantă în stocuri de materie primă, RUFSTER își propune să dezvolte o rețea de distribuitori la nivel național.

Producția este orientată pe bază de comenzi transmise din teren sau funcție de necesarul pe care îl au revânzătorii, astfel încât beneficiarii au avantajul de a primi marfa executată special conform cerințelor proiectelor, fără pierderi sau surplusuri de materiale, livrată în cel mai scurt timp pe șantier, gata de a fi pusă în operă.

Pe lângă materialele fabricate în Unitatea de Producție, RUFSTER oferă și produsele complementare sistemelor de învelitori: folie anticondens, sistem pentru drenaj și accesorii de montaj, toate de bună calitate.

Principalele Categorii de Produse
- Tigla Metalica
- Tabla Cutata
- Tabla Plana
- Elemente Profilate
- Accesorii pentru Acoperis
- Sistem de Drenaj
- Folie Anticondens
- Casete pentru fatada

Produsele sub marca RUFSTER sunt insotine de Declaratie de Conformitate, Certificat de Garantie si Declaratie de Origine.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: tigla metalica, tabla tip tigla, tabla cutata, tabla trapezoidala, tabla plana, elemente profilate, coama semirotunda, coama dreapta, bordura fronton, dolie, racord perete, parazapada, sort streasina, pazie jgheab, jgheab ascuns, accesorii pentru acoperis, sistem de drenaj, jgheaburi, burlane, folie anticondens, casete pentru fatada, suruburi autoforante, bureti etansare, girueta cocos // RUFSTER - Tot timpul in varf // CUI: RO7918740

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]