Membru GRATUIT        LICLADI EXIM
Oferim servicii si solutii integrate de sudura fibra optica in Bacau si alte judete, echipare mansoane fibra optica, instalare enclojure pe stalp sau ingropat, echipare si sudare ODF, identificare si diagnoza intreruperi semnal, interventii rapide pentru redemierea fiber-cut, diagrame si calcul putere dB.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Cu ajutorul unei echipe tinere si dedicate, a unor laboratoare mobile echipate cu tehnologii de ultima generatie (splicer Fujukura FSM 60S, OTDR Noyes 250, Powermetru CSM1-4), va oferim urmatoarele solutii adaptate nevoilor fiecarui client:

1. Sudura fibra optica in orice localitate a tarii si intins fibra pe distante scurte. Timp per sudura: 30 sec. Timp pregatire enclosure: 10-60 min, in functie de numarul de cabluri. Prin partenerii nostri putem asigura intindere fibra optica aerian pe distante medii si lungi, precum si ingropare cabluri.

2. Echipare ODF. Desfacere, montare, pregatire cabluri, sudura in sertare, verificare insertie conectori, testare cu lumina rosie.

3. Interventii/deplasari in regim de urgenta. Semnal cazut, zeci de telefoane la call-center, fiber-cut ? Putem asigura echipa de urgenta in max 1 ora de la semnalare plus timpul necesar deplasarii la locatia respectiva.

4. Diagrame fibra, calcul putere dB. La cerere, putem realiza noi modalitatea de sudare a tronsoanelor de fibra pornind de la reteaua existenta si calculam inclusiv necesarul de splitere optice pentru o distributie uniforma a semnalului.

5. Identificare si diagnoza fiber-cut. Verificare pierderi in dB. Multumita echipamnetelor performante de localizare a intreruperii semnalului de fibra, putem localiza prin laser sau lumina rosie intreruperile pe fibra cuprinse intre distante de 100m-10km. Powermetru performant permite masurarea intensitatii semnalului si a pierderilor in dB si dBm, intr-o gama larga de frecvente, incluzand fibrele active.

6. Instalari sisteme supraveghere / camere video. Asiguram solutii de cablare pe distante scurte, configurare echipamente si realizarea conexiunilor intre sediul central si locatiile supravegheate. // Oferim servicii de sudura fibra optica in bacau si alte judete. Tags: sudura fibra optica, telecomunicatii, fibra, diagnoza, fiber cut, otdr, powermetru.
// CUI: RO15735833

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]