Membru GRATUIT        FABEL SRL CLUJ, PUNCT LUCRU MEDIAS
Societate noastra are ca obiect de activitate si fabricarea produselor de patiserie in serie, cu preponderenta saratele traditionale obtinute prin presare , cu o activitate neintrerupta de peste 5 ani !
Produsele noastre sunt licentiate, au la baza retete PROPRII " traditionale" DE PESTE 55 ANI, cu ingrediente naturale , fara conservanti, fara coloranti si fara arome, de o calitate superioara - garantata !
Produsele noastre sunt consumate atat de copii, cat si de cei tineri si mai varstnici ; atat la botezuri, la nunti, la tot felul de aniversari, etc., cat si acasa in familie, la masa, la calculator, in fata televizorului si la fel de fel de aniversari si sarbatori ; adica ORIUNDE , ORICAND , ORICUM si...la orice eveniment, mai mic sau mai mare !
Merita incercat !

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Fiind producatori de Saratele O\'MAMA , oferim produsele noastre spre vanzare atat catre ORICE magazin de specialitate, cu livrare DIRECTA !
ACCEPTAM CHIAR SI intermediari sau distribuitori carora le oferim discount din pretul de productie !
Modalitatile de livrare si de plata sunt negociabile, cu precizarea ca oferim si discount " de raft" pentru sarbatori , in produse, raportat la cantitatea comandata ! // Saratele Traditionale de casa O\'MAMA , cu chimen, cu cas/branza, cu susan si simple , ambalate in pungi - la gramajul de 250 grame si de 125 grame ! // CUI: RO 12525950

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]