Membru GRATUIT        VISPA SECURITY SRL
Firma noastra desfasoara activitati īn domeniul realizarii si asigurarii conceptului de securizare si protectie atāt a institutiilor, cāt si a persoanelor fizice interesate, detinand licentele IGP pentru proiectarea, executia si mentenenta sistemelor de securitate si licentele IGSU pentru proiectarea, executia si mentenenta sistemelor de detectie incendiu .

Proiectam si realizam :
- Sisteme electronice de alarma antiefractie
- Sisteme profesionale de supraveghere video
- Sisteme profesionale de detectie incendiu
- Automatizari pentru porti, usi de acces si usi de garaj
- Sisteme de pontaj si control acces
- Sisteme de interfoane si video interfoane
- Sisteme profesionale de sonorizare
- Sisteme nurse call
- Sisteme voce- date si catv

Oferim consultanta la nivel calificat si de inalt profesionalism pentru detectarea si stabilirea vulnerabilitatilor in paza si protectia unei societati comerciale.

Relationam la modul calificat si profesional cu firmele ce asigura paza locatiilor companiei-client si a angajatilor acesteia, facānd din colaborarea cu acestia un mijloc de crestere a eficientei masurilor de paza si protectie ale companiei-client si a bunurilor materiale si umane apartinānd acesteia.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: sisteme securitate, sisteme supraveghere, antiefractie, automatizari, camere supraveghere, senzori miscare, securitate, Iasi, Moldova, Romania, firma securitate Iasi // Paradox, DSC, Dalhua // CUI: 24277999

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]