Membru GRATUIT        EXONIA HOLDING SA

Sacose polietilena tip maieu

:::: Exonia


Sacosele tip maieu sunt solutii cu rezistenta si pret redus. Sunt indispensabile in supermarket-uri, distributie, catering, etc.

MATERIALUL: sacosele tip Maieu sunt confectionate din polietilena de inalta densitate (HDPE) sau de joasa (LDPE).
Recomandarea noastra sunt sacosele tip maieu, fabricate din folie HDPE prelucrata prin embosare, care ofera un aspect placut, dar mai ales o rezistenta deosebita datorita microreliefului din textura. Astfel, rezistenta unei asemenea sacose este cu 40% mai mare decāt a unei sacose similare ca marime dar realizata din folie neteda simpla, neprelucrata.

CONFECTIA: sacosa are pliuri laterale, pentru a permite transportarea produselor volumetrice (cutii, sticle, etc).

IMPRIMAREA: personalizarea la 2 culori este GRATUITA. Pentru acest tip de sacose, se pot imprima 1-6 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc.) pe ambele fete ale sacosei.

TIRAJUL: procesam uzual comenzi de sacose personalizate incepand cu tirajul de 3.500 Buc. Totusi, tiparul in tehnologia flexografica recomanda ca optim un tiraj de peste 5.000 Buc./model.

PRETUL: Dintre toate tipurile de sacose, sacosa tip maieu este cea mai ieftina datorita grosimii reduse a foliei si datorita confectiei relativ simple.

Puteti comanda sacose maieu personalizate, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de sacose personalizate contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.

PRET: RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]